Win-Win kihívás

post-featured-image

Ez az első bejegyzés mióta az új oldalra költöztünk. Rögtön egy könnyed kihívással pezsdíteném fel az életedet, amely ellen egyszerűen nem lehet kifogásod. A kihívás egyszerűnek tűnik, de minden bizonnyal rengeteg felismerést fog hozni saját magadról ha kipróbálod.

A célja az, hogy közelebb kerülj egy olyan étkezési szokásrendszerhez, amely közelebb lódít téged egy egészségmegőrzőbb életforma felé. Ugyanis nem csak  attól vannak rajtad plusz kilók mert nem edzel naponta, vagy keveset mozogsz vagy túl sokat eszel. A nem kívánt problémáidat a saját rendszerednek a szokásaidnak és úgy egészében annak köszönheted ahogyan csinálod azt, amit csinálsz.

Ebben a kihívásban egy nagyon egyszerű és egészséges alapra tudod helyezni a továbbiakat (edzés, élelmiszerek megválogatása, gondolkodásmód stb.)

Ez az egészséges alap pedig az lesz, hogy naponta maximum 3 x eszel és az étkezések közt nem fogyasztasz semmi mást csak tiszta vizet. Nem fogyaszthatsz stimulánsokat sem ( kávé, teák, nullkalóriás energiaitalok). A kávé fogyasztók esetében külön van egy részlet amire a videóban a részletes magyarázás során kitérek. Ezt a videót mindenképpen nézzed meg ha belevágsz a kihívásba.

A lényeg:

Napi 3 alkalommal ehetsz. Reggeli ebéd vacsora. Ha kávézol akkor csak napi 1 db. kávé megengedett az ebéd után.

Mikor csinálod jól ezt a kihívást:

  • Ha az étkezések után nem fogsz rögtön nassolni és becsapod magad azzal, hogy ez még az étkezéshez tartozik.
  • Ha edzel akkor úgy időzíted az edzést, hogy minél távolabb legyen az előző étkezéstől ( ideális ha már fizikailag is éhes vagy és úgy vágsz bele az edzésbe).
  • Nem erőlteted a gyümölcsöket az étkezéshez, inkább a zöldségek savanyúságok az amit helyezz előtérbe az étkezések során.
  • Ha nem szoktál reggelizni akkor 2 nagyobb adagot célozz meg (ebéd és vacsora)
  • Ha nem szoktál reggelizni de a reggeli kávéhoz vagy szokva akkor nagy küzdelem lesz, mert el kell hagynod azt😊
  • Az adott étkezést fél óra leforgása alatt befejezed és onnét kezdve már csak tiszta vizet iszol a következő étkezésig

WIN-WIN . Azért ez a neve mert nyerhetsz egy  menő okosórát is (Huawei band 4) és mindezek mellé rengeteg tapasztalatot, felismerést is fog hozni számodra ez az egy hónap.

A nyereményjáték feltételei :

  • Tartsd be 30 napon át a kihívást
  • 30 nap után számolj be a tapasztalataidról hozzászólásként a facebbok oldal WIN-WIN bejegyzése alá.
  • Osszad meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon. Ha valamelyik feltétel a fentiek közül nem teljesül akkor nem kerülsz be a sorsolásba. A sorsolás dátuma: 2020 március 29.  vasárnap 14:00 élő videóközvetítéssel itt a facebook oldalon.

Sok sikert és kitartást kívánok ehhez a „kemény” hónaphoz😊